• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

    Σάββατο 6 Μαΐου 2017

    ΠΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΜΕΣΟΒΟΥΝΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ: Κατάθεση στεφάνων από τον Δημήτρη Κουτσούμπα στα μνημεία των εκτελεσθέντων από τους Γερμανούς κατακτητές

    Από την κατάθεση στεφάνων
    Πηγή: 902.gr

    Από τα χωριά Πύργοι και Μεσόβουνο της Πτολεμαΐδας, ξεκίνησε στις 7.30 μ.μ. του Σαββάτου 6 Μάη, η διήμερη παρουσία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, στη Δυτική Μακεδονία.

    Τόσο στους Πύργους όσο και στο Μεσόβουνο, ο Δημήτρης Κουτσούμπας κατέθεσε στεφάνια στα μνημεία των εκτελεσθέντων από τους Γερμανούς κατακτητές. Σημειώνεται ότι και τα δύο χωριά ανήκουν στον κατάλογο των μαρτυρικών χωριών, μετρώντας εκατοντάδες νεκρούς από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής. Ο ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος έγινε δεκτός με ζεστές εκδηλώσεις υποδοχής και στα δύο χωριά, ενώ απόψε στις 9 μ.μ. θα μιλήσει σε συνεστίαση της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ που θα γίνει στην Πτολεμαΐδα, στο ξενοδοχείο «Παντελίδης».


    Επίσης, την Κυριακή 7 Μάη, ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα παρευρεθεί και θα κάνει τα αποκαλυπτήρια του μνημείου αφιερωμένου στις γυναίκες του ΔΣΕ, στο χωριό Πυξός Φλώρινας, στις 11.30 π.μ. Στην εκδήλωση θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
    Από το Μεσόβουνο
    Από την κατάθεση στεφανιών στο Μεσόβουνο
    Από το Μεσόβουνο
    Από το Μεσόβουνο
    Στο χωριό Πύργοι
    Στο χωριό Πύργοι
    Από την κατάθεση στεφάνου στο χωριό Πύργοι
    Στο χωριό Πύργοι
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΠΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΜΕΣΟΒΟΥΝΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ: Κατάθεση στεφάνων από τον Δημήτρη Κουτσούμπα στα μνημεία των εκτελεσθέντων από τους Γερμανούς κατακτητές Rating: 5 Reviewed By: e-kozani
    Scroll to Top