• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

    Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

    Σημαντική επιβάρυνση εξασθενούς χρωμίου, ΒΔ της λεκάνης Σαριγκιόλ, που οφείλεται, σ’ ένα μέρος, στην ιπταμένη τέφρα, δείχνουν τα αποτελέσματα έρευνας του Α.Π.Θ.

    Πηγή: kozan.gr

    Σημαντική επιβάρυνση εξασθενούς χρωμίου, βορειοδυτικά της λεκάνης Σαριγκιόλ, που οφείλεται, σε ένα μέρος, στην ιπταμένη τέφρα, δείχνουν τα αποτελέσματα  έρευνας ειδικής ομάδας επιστημόνων του Α.Π.Θ,  που διεξήχθη έπειτα από την προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Κοζάνης (Δ.Ε.Υ.Α.Κ.), του Δήμου Κοζάνης και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης για το έργο με τίτλο: «Εκτίμηση της προέλευσης του Cr(VI) στο υπόγειο νερό ύδρευσης των Δημοτικών Διαμερισμάτων Ακρινής – Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου του Δήμου Κοζάνης». Η παρουσίαση των αποτελεσμάτων έγινε σήμερα Τετάρτη 29 Ιουνίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου.

    Δείτε τι ανέφερε ο επ. καθηγητής του τμήματος Γεωλογίας του ΑΠΘ, κ. Νίκος Καντηράνης, αλλά και οι Δήμαρχος Κοζάνης κ. Ιωαννίδης και Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Κοζάνης, κ. Πλακεντάς.

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Σημαντική επιβάρυνση εξασθενούς χρωμίου, ΒΔ της λεκάνης Σαριγκιόλ, που οφείλεται, σ’ ένα μέρος, στην ιπταμένη τέφρα, δείχνουν τα αποτελέσματα έρευνας του Α.Π.Θ. Rating: 5 Reviewed By: e-kozani
    Scroll to Top