• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

    Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

    Δυτική Μακεδονία: Πάνω στα ερείπια των υπηρεσιών υγείας στα νοσοκομεία, τοπικισμοί, συμφέροντα και άγονες αντιπαραθέσεις των παραγόντων του τοπικού κράτους

    Πυρά Λευτέρη Ιωαννίδη κατά του Προέδρου της ΠΕΔ Γ. Βοσκόπουλου και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για να γίνει το "Μποδοσάκειο" Περιφερειακό Νοσοκομείο (video)

    Πηγή: kozani.tv

    Την έντονη αντίδρασή του για την επιστολή της ΠΕΔ προς τον Υπουργό Υγείας να γίνει το "Μποδοσάκειο" Νοσοκομείο Περιφερειακό Νοσοκομείο Δυτικής Μακεδονίας εξέφρασε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης ο οποίος κατηγόρησε την Περιφερειακή Αρχή για αποφάσεις που έχουν τοπικιστικές λογικές και που πάρθηκαν χωρίς σχεδιασμό.

    Ο κ. Ιωαννίδης προτείνει να γίνει ένας σχεδιασμός μετά από διαβούλευση και εμπεριστατωμένη έρευνα με τεχνοκρατικά χαρακτηριστικά.
    ***
    Χ. Τσεβεκίδης: "Η ΠΕΔ προτείνει έναν σχεδιασμό για τον οποίο δεν ενημερώθηκε κανένας Ιατρικός Σύλλογος" (video)

    Πηγή: kozani.tv

    "Να διεκδικήσουμε την πρόσληψη ιατρών και στη συνέχεια βλέπουμε ποιο νοσοκομείο θα είναι η ναυαρχίδα" δήλωσε στο www.kozani.tv ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης Χαράλαμπος Τσεβεκίδης αντιδρώντας στην επιστολή της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας να γίνει το "Μποδοσάκειο" Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας Περιφερειακό Νοσοκομείο.

    Ο κ. Τσεβεκίδης δηλώνει πως αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να αποπροσανατολίζεται κανείς από τη βασική κατεύθυνση που δείχνει την πρόσληψη μόνιμων γιατρών.

    Δείτε το βίντεο
    *** 
    Αιχμηρή απάντηση του Γ. Βοσκόπουλου στο Λ. Ιωαννίδη για τις αναφορές περί ατοπημάτων: “Τον πείραξε τόσο πολύ η απόφαση της ΠΕΔ και δεν τον πείραξε η θέση της Περιφέρειας που λέει ότι το Μποδοσάκειο πρέπει να είναι περιφερειακό (νοσοκομείο);” (Βίντεο)

    Πηγή: kozan.gr

    Απαντήσεις στα περί ατοπημάτων, που ανέφερε ο δήμαρχος Κοζάνης, Λευτέρης Ιωαννίδης, με αφορμή τη λήψη απόφασης από το Δ.Σ. της ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας, την περασμένη Παρασκευή, για την αποστολή εγγράφου στο Υπουργείου Υγείας, στο οποίο, μεταξύ άλλων θα ζητείται να οριστεί το Μποδοσάκειο Περιφερειακό νοσοκομείο, έδωσε ο πρόεδρος της ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας & δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του West Channel.

    Δείτε τι είπε:
    *** 
    Λάζαρος Μαλούτας για την απόφαση – πρόταση της ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας, προς το Υπουργείο Υγείας, για ορισμό του Μποδοσάκειου ως Περιφερειακού νοσοκομείου: “Η αμέλεια, ανικανότητα και η αδιαφορία της δημοτικής αρχής δε μπορεί να καταδικάζει όλο το λαό της ευρύτερης περιοχής της Κοζάνης” – Τι είπαν οι υπόλοιποι επικεφαλής των παρατάξεων, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Κοζάνης (Βίντεο)

    Πηγή: kozan.gr

    Τι είπε ο Λάζαρος Μαλούτας για την απόφαση – πρόταση της ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας, προς το Υπουργείο Υγείας, για ορισμό του Μποδοσάκειου ως Περιφερειακού νοσοκομείου: “Η αμέλεια, ανικανότητα και η αδιαφορία της δημοτικής αρχής δε μπορεί να καταδικάζει όλο το λαό της ευρύτερης περιοχής της Κοζάνης”. Τι είπαν οι υπόλοιποι επικεφαλής των παρατάξεων, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Κοζάνης.

    Δείτε το ρεπορτάζ της τηλεόρασης του West
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Δυτική Μακεδονία: Πάνω στα ερείπια των υπηρεσιών υγείας στα νοσοκομεία, τοπικισμοί, συμφέροντα και άγονες αντιπαραθέσεις των παραγόντων του τοπικού κράτους Rating: 5 Reviewed By: e-kozani
    Scroll to Top