• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

    Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

    Πτολεμαΐδα: Κλειστά τα ΤΕΠ και η Παθολογική κλινική του Νοσοκομείου

    Πηγή: ert.gr

    Κλειστά θα είναι από σήμερα 1η Μαρτίου 2016 τα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών καθώς και η Παθολογική κλινική του Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, λόγω  έλλειψης ιατρών για να καλύψουν τις ανάγκες λειτουργίας των τμημάτων. Με ανακοίνωσή του το Νοσοκομείο κάνει γνωστό ότι οι  ασθενείς που νοσηλεύονται θα παραμείνουν μέχρι να βελτιωθεί η κατάστασή τους και να τους δοθεί εξιτήριο.
    *** 
    Καταρρέει το Μποδοσάκειο: Λουκέτο σε Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και Παθολογική!

    Πηγή: prlogos.gr

    ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

    Με δύο γιατρούς και έναν ειδικευόμενο έμεινε η Παθολογική Κλινική του Μποδοσάκιου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, με αποτέλεσμα από σήμερα 1 Μαρτίου ο Χρήστος Κατσίνας που εκτελεί χρέη διοικητή, να βάλει "λουκέτο" τόσο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών όσο και στη Παθολογική, στην οποία νοσηλεύονται 28 ασθενείς αυτή τη στιγμή. Μάλιστα, όπως ο ίδιος διευκρίνισε, μιλώντας στον "Π.Λ.", μόλις η υγεία των ασθενών αυτών καλυτερεύσει θα πάρουν εξιτήριο, ενώ δεν θα γίνουν δεχτεί για νοσηλεία νέοι ασθενείς. Ωστόσο ο κίνδυνος παραμένει για το τι ακριβώς θα γίνει αν προκύψει ένα έκτακτο περιστατικό! Να σημειωθεί πως ο κ. Κατσίνας που είχε παραιτηθεί την προηγούμενη εβδομάδα από τη διοίκηση του Μποδοσάκειου (είναι διευθυντής ιατρικής υπηρεσίας και εκτελεί χρέη διοικητή), παραμένει στη θέση του γιατί η 3η ΥΠΕ δεν έκανε την παραίτηση αυτή δεκτή.

    Να σημειωθεί πως στην Παθολογική του Μποδοσάκειου υπάρχουν δύο γιατροί και ένας ειδικευόμενος, ενώ μέχρι πρότινος ήταν τρεις οι ειδικευόμενοι, ωστόσο οι άλλοι δύο έφυγαν. Όπως διευκρίνισε ο κ. Κατσίνας στον "Π.Λ.", ζητήθηκε από τους γενικούς γιατρούς να καλύψουν τα επείγοντα αλλά όπως τόνισε ο ίδιος, εφαρμόζουν το 48ωρο και δεν κάνουν πάνω από 4 εφημερίες την εβδομάδα.

    Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει απάντηση από την 3η ΥΠΕ για το πως θα καλυφθούν τα κενά ώστε να λειτουργήσει η κλινική στο νοσοκομείο.

    Η ανακοίνωση του Μποδοσάκειου για "λουκέτο" σε ΤΕΠ και Παθολογική
     Σας γνωρίζουμε ότι από σήμερα 1η Μαρτίου 2016 θα παραμείνουν κλειστά τα ΤΕΠ του Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας καθώς και η Παθολογική κλινική του Νοσοκομείου.

    Οι ασθενείς που νοσηλεύονται θα παραμείνουν μέχρι βελτίωσης της κατάστασης τους και να τους δοθεί εξιτήριο.

    Η αιτία της ενέργειας αυτής είναι η έλλειψη ιατρών για να καλύψουν τις ανάγκες λειτουργίας των τμημάτων.

    Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΝ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ

    ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΝΑΣ
    ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Πτολεμαΐδα: Κλειστά τα ΤΕΠ και η Παθολογική κλινική του Νοσοκομείου Rating: 5 Reviewed By: e-kozani
    Scroll to Top