• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

    Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

    Κινδυνεύει να μείνει, για 15 μέρες εντός του Απριλίου, χωρίς εφημερία η ορθοπαιδική κλινική του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης – Ορατός ο κίνδυνος “λουκέτου”

    Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του kozan.gr, που αποκαλύπτει το θέμα, σοβαρά προβλήματα στο σύνολο των δραστηριοτήτων της, αναμένεται να αντιμετωπίσει, λίαν προσεχώς, η ορθοπαιδική κλινική του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης. Ο κίνδυνος να μείνει χωρίς εφημερίες για διάστημα 12 ημερών, εντός του Απριλίου, καθώς και το τριήμερο Μ. Σάββατο, Κυριακή του Πάσχα και Δευτέρα 13/4, είναι μεγάλος.

    Η ορθοπαιδική κλινική του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης λειτουργεί, από τον Οκτώβριο του 2014,  με τον διευθυντή της κλινικής, έναν επικουρικό σε παράταση (η οποία λήγει στις 10 Απριλίου), καθώς και δυο ιδιώτες ορθοπαιδικούς, οι οποίοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους (εφημερίες, εξωτερικά ιατρεία κτλ) με Α.Π.Υ. (μπλοκάκι). Πληροφορούμαστε πως οι ιδιώτες ορθοπαιδικοί παραμένουν επί έξι μήνες απλήρωτοι, ενώ δεν έχει παρουσιαστεί από τη διοίκηση του νοσοκομείου κάποιο συγκεκριμένο πλάνο αποπληρωμής των δεδουλευμένων τους. Υπό τις παρούσες συνθήκες κι αν δεν υπάρξει άμεση διευθέτηση της αποπληρωμής των οφειλών προς αυτούς, είναι σχεδόν βέβαιο πως εντός του Απριλίου, η ορθοπαιδική κλινική του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, θα κινδυνέψει με λουκέτο, αφού οι ιδιώτες γιατροί δεν είναι διατεθειμένοι να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

    Πηγή: kozan.gr
    ***
    Διαβάστε:
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Κινδυνεύει να μείνει, για 15 μέρες εντός του Απριλίου, χωρίς εφημερία η ορθοπαιδική κλινική του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης – Ορατός ο κίνδυνος “λουκέτου” Rating: 5 Reviewed By: e-kozani
    Scroll to Top