• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

    Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

    Δοξάστε με! "[...] εάν μου δώσεις τα στοιχεία σου θα σε μεταθέσω στην πόλη σου"


    kozan.gr: Συνδικαλιστικά ρουσφέτια(;) εν έτει 2012;;;

    Αλγεινή εντύπωση μας προκάλεσε το ηλεκτρονικό μήνυμα του προέδρου του Σπάρτακου κ. Γιώργου Αδαμίδη, στο προφίλ άλλου χρήστη, στο γνωστό site κοινωνικής δικτύωσης (facebook), όπως φαίνεται και στη διπλανή εικόνα που σας παρουσιάζει το kozan.gr.

    «Ανεξάρτητα από τις κακίες σου, εάν μου
    δώσεις τα στοιχεία σου θα σε μεταθέσω
    στην πόλη σου»
    «Ανεξάρτητα από τις κακίες σου, εάν μου δώσεις τα στοιχεία σου θα σε μεταθέσω στην πόλη σου».  Αρχικώς δε γνωρίζαμε τι ακριβώς εννοούσε ο πρόεδρος του Σπάρτακου ή πως το εννοούσε, πάντως επικοινωνώντας με το πρόσωπο που διατηρεί το προφίλ με το ψευδώνυμο fever  και στον οποίον απευθυνόταν το συγκεκριμένο μήνυμα, διαπιστώσαμε ότι ο εν λόγω άνθρωπος εργάζεται στη ΔΕΗ (εκτός Κοζάνης). Επιπροσθέτως, σε τηλεφωνική  επικοινωνία με τον πρόεδρο του Σπάρτακου Γιώργο Αδαμίδη, ο τελευταίος μας ξεκαθάρισε ότι δεν εννοούσε αυτό που ενδεχομένως υπονοήσαμε και κατ’ επέκταση παρεξηγήσαμε, ρωτώντας τον, αλλά για το καθαρό ενδιαφέρον του προς κάποιον συνάδελφό του, με τον οποίο, αν και δεν τον γνωρίζει προσωπικά (διάσταση που όντως ισχύει και επιβεβαιώσαμε), έχουν προηγηθεί διάφορες αντίστοιχες ηλεκτρονικές συζητήσεις.

    Πάντως, ακόμη και αν δεχτούμε καλόπιστα τα όσα μας είπε ο κ. Αδαμίδης  και την καλή του πρόθεση, το μήνυμά του, όπως είναι διατυπωμένο, καθώς και η επισήμανσή του πως:  «αν μου μου δώσεις τα στοιχεία σου θα σε μεταθέσω στην πόλη σου», είναι βέβαιον πως δεν αποδίδεται εύηχα, πόσο μάλλον όταν όλα αυτά διαδραματίζονται στο προσωπικό προφίλ ενός συναδέλφου του.

    Και μόνο από αυτή την άποψη, πρόκειται για ένα σοβαρό – συνδικαλιστικό – πολιτικό λάθος, που δίνει «τροφή» για περαιτέρω σχόλια.

    Πηγή: kozan.gr

    O ΑΔΑΜΙΔΗΣ για το FACEBOOK στον FLASH.TV

    Το θέμα που αποκάλυψε το kozan.gr, με το ηλεκτρονικό μήνυμα του προέδρου του Σπάρτακου κ. Γιώργου Αδαμίδη, στο προφίλ άλλου χρήστη, συζητήθηκε εκτενώς στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Flash.
     
    Πηγή: kozan.gr
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Δοξάστε με! "[...] εάν μου δώσεις τα στοιχεία σου θα σε μεταθέσω στην πόλη σου" Rating: 5 Reviewed By: e-kozani
    Scroll to Top